Контакти с Мотокар сервиз ООД

Офис и шоурум за нови и рециклирани машини

Linde office

Пловдив ул. „Коматевско шосе“ 26
централа: (032) 62 50 51, 65 75 70
факс: (032) 65 75 80
e-mail: office@motocarservice.com

http://motocarservice.com

Сервиз и шоурум за налични употребявани и рециклирани машини

Radinovo Linde

Индустриална зона Радиново:

Сервиз и резервни части
тел/факс.: (032) 67 62 52 - резервни части;
тел./факс (032)670229 - сервиз;

Шоурум употребявани и рециклирани машини

тел: (032) 67 62 53
gsm: (088) 872 73 34

e-mail: v.kutsev@motocarservice.com

http://motocarservice.com


Мотокар сервиз ООД

Мотокар сервиз ООД

Резервни части

​​

Пелети

Пелети от Крейн ООД

Електрически камиони

Електрически камиони